Catering

Catering Meny

PERSONAL

MAT

UNDERHÅLLNING

Vi löser, personal, mat, lokal samt underhållning för kalas, fest, event, bröllop mm.

Meny

Helstekt fläskfilé serveras med 3 sorters av säsongens primörer, grönsallad samt kantarellsås.

Dubbelpanerad kycklingfilé serveras med ångade bönor samt egenslagen bearnaisesås.

Gammeldags slottsstek serveras med gelé, pressgurka, grönsallad, och en ljuvlig gräddsås.

Grillad Fläsknoisett serveras med årstidens primörer och egenslagen bearnaisesås.

Schnitzel gordon blue (ost och skinkfylld). Serveras med årstiden primörer med en kraftfull rödvinssås.

Välj sedan till vilket tillbehör ni önskar :

Ungsrostad potatis     

Kokt potatis                   

Stekt potatis                  

Purjolökspotatis            

Potatisgratäng 

Vill man kombinera med förrätter så finns det

förslag längre ner på sidan.

Bufféer

Varmrättsbuffé 

Helstekt dubbelmarinerad fläskfilé.
Grillat kycklingbröst.
Serveras med tre sorters varma grönsaker.
Kantarellsås.
Krämig örtsås.
Ugnsmarinerade rostad potatis.
Blandsallad.

Sommar Trippel

Chili & lime marinerade Kycklingspett.
Svartpepprig rostbiff.
Bbq marinerad fläskfilé.
Pico de gallo (tomater, chili, lime & koriander).
Marinerad sallad med paprika, rödlök, soltorkade tomater.
Potatissallad.
Krämig färskostdressing gjord på hemslagen majonäs.
Blue shees dip.
Hembakat bröd & ett vispat örtsmör.
Krispig blandsallad.

Italiensksommar

Dubbelmarinerad fläskfilé.
Mozzarellasallad med mango balsamico.
Parmaskinka med olivtapenade.
Tomatsallad med basilika och vitlök.
Citronmarinerad kycklingfilé toppad med färska örter.
Färsrullader i en fantastisk tomatsås.
Krämig pastasallad.
Oliver.
Hembakat tomatbröd.
Marinerad bönsallad.
Potatissallad.

Sommar Laxen

Citron & örtbakad laxfilé.
Dubbel marinerad Fläskfilé i örter vin & vitlök.
Gratinerade skink och sparris rullader.
Äppeltzatziki.
Krämig Tortiglioni sallad med basilika.
Oliver.
Basilika och tomatsalsa.
Fransk potatissallad.
Hembakat bröd med vispat örtsmör.
Grönsallad.

Förrätter

Fylld parmaskinka med färskost, vitlök och franska örter på bädd av krispig ruccuolasallad. Serveras med melon och rostade pinjenötter.

Vit, tysk sparris serverad med gul paprikasås och örtcrème.

Kräftskagen med Kalixrom och Västerbottenmuffins.

Smörslungad färsk grön sparris toppad med getost och lufttorkad skinka på en bädd av ruccuolasallad.

Är det något speciellt ni önskar kan vi med stor sannolikhet ordna det åt er. 

Det är bara att lyfta luren :)